How am I sure they are not forged document?


Giderek daha fazla insan, kapalı bir ofise gitmek yerine, rutin iş yapmaktan ve çok zaman kaybetmektense, girişimciliği tercih ediyor. Serbest çalışmak, farklı müşterilere bilgi ve becerilerini sunmak, projelerini boş zamanlarında yapmak, evde , kafede, ülkede veya başka bir yerde yapma olanağı sunar.

İşin kendisinin önemli bir avantajı, iş programınızı planlayabilme, işe giderken veya iştenten dönerken kaybedeceğiniz zamanı kazanmanıza olanak sağlar. Bu tür çalışmalar kalıcı ve geçici, tam ve kısmi olabilir, ancak her halükarda – serbest olacaktır.

Bu arada projeyi konuşacak olur isek, serbest çalışanlar ve müşteriler için merkezi olmayan bir platform oluşturulacak ve GigTricks olarak adlandırılacaktır. Bu yazımızda , GigTricks hakkında konuşalım ve tüm sektörün önünü açalım.

Projenin Amacı

GigTricks - blockchain teknolojisine dayalı tamamen merkezi olmayan bir platform, GigBit'in akıllı sözleşmesi ve GigBit belirteci (GBTC) oluşturmayı amaçlayan bir proje, müşterileri ve serbest çalışanları birden fazla projeden ve en güvenilir, şeffaf, elverişli ve güvenli koşullarda birleştirecek.

Proje geçtiğimiz yılın başında, bu yılın sonunda fiatnogo marketpleysa GigTricks'in web sürümünü resmi olarak başlattı ve şu anda presale tokenler GBTC sürecinde. Krauseyla'nın ana sahne bu yıl Eylül ayında yapılacak ve daha sonra 2019'un başlarında GigTricks'in ilk ürünü piyasaya sürülecek


GigTricks projesinde 6 ana ürün üretecek:

1. GigTricks Marketplace - sıradan çalışanları ve müşterileri biraraya getiren
2. GigTricks Pro - blockchain teknolojisine dayanan bir freelancer profil platformu
3. GigTricks Learning - serbest çalışanlar ve girişimciler için bilgi ve becerilerini  geliştirmek için çevrimiçi bir platform
4. GigTricks Sosyal - topluluk üyeleri için sosyal ağ
5. GigTricks PoS (Satış Noktası) - fiziksel dünyada hizmetler için ödeme ekipmanı
6. GigBit Token - bir ödeme aracı olan ekosistem belirteci


Örneğin, inşaat malzemeleri satışı ile uğraşan bir şirketin sahibi olduğunuzu ve işiniz için tek seferlik bir reklama ihtiyacınız olduğunu düşünün. En iyi yolun şirketinizi internette, sosyal ağlarda ve ofisten uzakta olmayan yoldaki içeriğe dayalı reklamlarla birkaç başarılı pankartın yardımıyla tanıtmak olduğuna karar veriyorsunuz.

Ancak, tek bir pazarlamacı ya da reklamda bir şekilde deneyimlenen bir kişi olmadığı için, sosyal ağlarda reklam veren bir sosyal medya uzmanı ve reklamla ilgili afişler çizecek bir grafik tasarımcısını işe almanız gerekir. Her ne olursa olsun, reklam ajanslarının iletişim masrafları çok pahalı olacaktır çünkü hizmet ücretleri yalnızca uzmanların çalışmalarını değil, aynı zamanda diğer çalışanların ücretlerini, ayrıca vergileri, kiraları ve hizmetleri de kapsamaktadır.

Bu nedenle, GigTricks şirket reklamlarınızı sosyal ağlarda dağıtan sosyal medya uzmanlarını ve unutulmaz reklam içerikleri yaratan grafik tasarımcılarını kolayca bulmanızı sağlar. Bu durumda, daha fazla ödeme yapmak zorunda kalmaz - bu işi kendi başına yapacak ve daha az maliyet çıkartacak serbest çalışanları bulabileceksiniz.

Sosyal medya uzmanları ve grafik tasarımcıları , bunlar serbest çalışan olarak çalışan uzmanların tümü değildirler. Her müşteri ayrıca reklam yazarları, tercümanlar, içerik oluşturucular, ses ve video efektleri, animasyonlar ve daha fazlası konularında uzmanlar da işe alabilir.

Serbest çalışanlar artık sayıları çok büyük ve aynı zamanda sayıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Sadece ABD'de 2017'de serbest çalışan sayısı 57 milyon insana ulaşmıştır. Bu, ülkede çalışan toplam nüfusun yaklaşık% 36'sıdır. Giderek daha fazla insan bağımsız olmak istiyor, girişimcilik kavramına geçiyor ve diğerlerinin sayısını artırıyor.


Daha detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin:


Skrywer: lani123lani
Adres ETH: 0xaeC6B59a69a13FBea61AC87b27Cc50d8F594F923
Share on Google Plus

About All About Cryprocurrency

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 komentar :

Posting Komentar